Liten kofta

Denna kofta gjorde jag till min lillasyster för kanske ett och ett halvt år sedan. Jag var lite osäker när jag först fått alla garner på om det skulle bli bra, för färgerna skar sig så mycket. Men det blev bra tillslut ändå, fast det var väldigt svårt att få prickarna i rätt storlek.
Jag gillar att göra koftor med sådana här ok för det innebär att det blir i princip ingen montering.

Nu för tiden är koftan inte särskilt fin längre. Tiden har gjort avtryck och koftan är full av hål, fläckar, lösa trådar med mera. Så nu återstår inte mycket annat för koftan än att trona på minnen från fornstora dar.
 
//Elisabeth
 

På min fönsterbräda

Jag har ett litet rum utan skrivbord. Därför hamnar sakerna som borde legat på skrivbordet (virkningar, broderier, papper med mera) någon annanstans, alltså på bokhyllan, fönsterbrädan eller golvet.
Såhär ser det ut på min fönsterbräda om jag precis har plockat undan alla saker som verkligen inte borde ligga där. Här trängs burkar, växter, stenar och kort.
 Vissa saker har jag fått av andra och somliga har jag gjort själv.
//Rebecka

Quidditchsugen?

Min Harry Potter-fantast till lillasyster har snickrat ihop en liten quidditchplan i träslöjden. Sex målringar och fyra små läktare högt uppe i luften. Riktigt så Harry Potter-tokig att jag gjort en quidditchplan har jag aldrig varit. Men visst, kvast, koffert och uggla hade jag ändå.
För tillfället är det tomt här. Men snart ska nog säsongens finalmatch spelas inför fullproppade åskådarläktare.
//Elisabeth