Tigertröja

När jag kom hem innan jul frågade jag mamma om det fanns något att sy (eftersom jag lämnat mina egna syprojekt hemma). Det fanns det såklart.
Så den 23:e satte jag mig och klippte ut en tröja till Ossian i detta ekologiska tigertyg från Elvelyckan. Dock kom Ossian upp precis när jag höll på med detta, och han tolkade det som att det skulle bli en julklapp till honom. Egentligen hade jag tänkt sy den under någon av mellandagarna, men nu kände jag mig så illa tvungen att sy färdigt den dan före dan, så att den kunde bli en julklapp till honom, även om jag redan hade en annan. Han blev hursomhelst glad, om än inte överraskad.
Jag fick dock inte tillåtelse att fotografera den på honom. Sedan kom jag på att jag kunde fråga om jag fick ta kort på honom med saxofonen som han har gjort. Det gick han med på! Det gäller att vara smart. Och visst är saxofonen fin? Man kan inte säga annat än att ungen är kreativ.
Tröjan är gjord i exakt samma mönster som narvalströjan. Jag var glad att jag hade sparat mönsterpapprena, så att jag slapp rita/klippa ut dem igen.
//Rebecka