Pajbit och ballerinakex

Lite mer smått och gott alltså. Det här kexet är gjort efter eget hemligt recept (men de huvudsakliga ingredienserna är ullgarn och vadd).
Och den här pajen också. Ett ganska avancerat recept om jag får säga det själv.
Den tog ganska lång tid att göra, speciellt bären (hallon, blåbär och björnbär). För att göra pajbottnen lite stadigare satte jag in en bit kartong mellan de två pajbottendelarna. Den är gjord av tre helt olika sorters ullgarn (blåbären och hallonen är båda gjorda av alpaca-garn).
Helt färdiggräddade och redo att bli uppätna. Inte.
//Rebecka

Borde göras

Jag har flera projekt som jag verkligen borde avsluta. Mammas kofta som jag påbörjade redan innan i våras är det hög tid att jag färdigställer. Mitt och Beckas adventskalendersprojekt har jag inte virkat på på flera månader, frågan är ju om jag ens kommer hinna bli färdig i tid. Dessutom har jag påbörjat ett lapp-projekt och eftersom lapparna och alla nystan tar så stor plats i stickkassen hade det varit väldigt skönt att bli färdig med det också. För att inte tala om korsstygnsbroderiet, som jag inte ens orkade ta kort på. Med andra ord; jag borde verkligen ta mig i kragen och avsluta mina projekt. Har nämligen ännu fler projekt i huvudet.
 
//Elisabeth

Kalla-den-vad-du-vill-kakan

Chokladruta, kokosruta, kärleksmums,caféruta, ja, kär kaka har många namn. Själv kallar jag den snoddas.
Sedan finns det ju många varianter också. Den här har lite speciella ingredienser, alpaca-garn, vadd och en kartongbit. Kanske inte den godaste sorten man har stött på...
//Rebecka