Ett moraliskt dilemma

I fredags när jag skulle till min syster och sova över några nätter hade jag svårt att bestämma mig för vilket av mina tre virkprojekt jag skulle ta med mig. Adventskalendern är pilligast (men jag har hållit på med den längst, så man tycker ju att den skulle bli färdig snart), människan med ståltrådsskelett mest utmanande och sjalen lättast att sitta med på buss/tåg/framför en film.
Efter noga överläggande och en del beslutsångest bestämde jag mig för två av projekten - adventskalendern fick stanna hemma. Dessutom tog jag ju ändå med mig mitt korsstygnsbroderi.
//Rebecka

Broderivecka 16: klänning, ben och hår

Så här långt hade jag kommit med mitt broderi förra veckan...
...och nu ser det ut såhär. Benen och klänningen är färdiga och jag har börjat på håret. Det är kul att brodera när det verkligen syns att man kommer framåt. Nu känns det nästan som att hela flickan är färdigbroderad!
//Rebecka

Garner, garner, garner

Precis innan jag skulle åka hem i påskas kom ytterligare en garnleverans in genom dörrluckan. Men jag höll mig i skinnet och öppnade den inte förrän jag kommit tillbaka till Oxford. Den här gången var det en ullalpackablandning från Tyskland. Så nu ska jag sätta igång med ytterligare ett projekt!
 
//Elisabeth