Höstvandring

För några veckor sedan var Simon och jag i Jörlanda och vandrade lite på Bohusleden. Jag verkar mest ha fotograferat när vi lagade mat (men vädret var inte toppen så det kanske inte är så konstigt).
Till första dagen hade vi med oss (vego)korv med bröd.
Andra gången vi använde vårt gaskök!
Vegokorvar är egentligen lättare att tillaga om man lägger dem frysta i stekpannan, men det gick hyfsat.
Dagens fångst blev också tillagad.
Andra dagen blev det matlagning vid en sjö.
Ergonomi är alltid prio ett när vi är ute och vandrar.
Skönt att slippa ta med sig smutsig disk hem – jag använde Sjö&Hav-diskmedlet som jag köpte till när vi skulle fjällvandra.
På söndagen sken solen och vi vandrade runt i Jörlandaområdet.
Plockade ännu mer svamp.
Tur att vi hade med oss kompostpåsar!
Svampar med olika färger och former.
Längdrekord? (i förhållande till hattens storlek skulle jag tro i alla fall!)
Lövlösa buskar, men ätbara bär.
Till lunch stekte vi kikärtspannkakor – himla smidigt: bara kikärtsmjöl, salt, vatten och olja. Toppen utemat med andra ord.
Och så passade vi på att plocka lite slånbär också!
//Rebecka