Hönsbilder (1)

Jag kan inte direkt påstå att jag har saknat hönsen något sedan jag flyttade hemifrån, men satt ändå och kollade igenom hönsbilder nu ikväll och bestämde mig för att göra ett jättelångt inlägg med bara hönsbilder bara för att. Så långt att det blev två istället, ett med alla vanliga hönsbilder och ett med människor och höns.
Vifslan och salig Hen Wen.
Salig Miss Anne.
Salig Lill-Gruffalon.
Salig tuppkyckling (also known as 5:an)
Salig Lady Cathering the Bird med kycklingar (lägg märke till attributet "salig" framför nästan alla höns...)
Billina med Kusin Vitamin och salig tuppkyckling.
Kusin Vitamin.
Salig Kackel Spektackel.
Salig Lady Catherine the Bird.
Salig Kamikatzi.
Salig Lady Catherine the Bird.
En av Tigrarna (den har kanske något annat namn nu som jag inte känner till)
Våfflan (den har kanske också något annat namn nu)
Tofslan med kycklingar.
Tofslan med kycklingar (de andra ligger under henne).
//Rebecka

Virkad gardin

Nu är jag inte längre gardinlös.
Förra veckan satte jag upp min nypressade virkade gardin som hade blivit färdig efter typ åtta veckors virkande. Den var inte särskilt svår att virka; det var ju bara dubbelstolpar och luftmaskor efter ett diagram. Därför har den varit ett bra projekt för bussresor till och från jobbet och när man har tittat på tyskadokumentärer och grekiskaföreläsningar. Nu när den är färdig har dock mitt handsydda lapptäcke fått överta den uppgiften igen.
Först förstod jag dock inte mönstret till kanten, men till slut fick jag till den också.
//Rebecka

Tröja med narvalar

När jag hittade det här tyget bland Elvelyckans sommarnyheter kände jag direkt att jag gärna ville sy något i det. Så himla gulligt!
Dock kände jag mig inte riktigt tillräckligt barnslig för att sy något till mig själv i tyget, så jag övertalade mamma att köpa lite till Ossian istället.
Så då sydde jag den här tröjan till honom och skickade med den med mamma när hon var här för några veckor sedan. Jag var lite tveksam till huruvida han verkligen skulle gilla den (han är mycket mer intresserad av kattdjur och andra coolare djur), men enligt mamma är den mycket uppskattad.
//Rebecka