En liten liten blomma

Egentligen tycker jag mycket bättre om att sticka än att virka. Men när man virkar gör man ju ofta små saker och det går ju i alla fall fort. Den här lilla blomman virkade jag på nolltid av lite överblivna bomullsgarner. Den duger väl knappast till någonting, men lite söt är den ju ändå.
//Elisabeth

Piggy och hennes kompisar

Grisen Piggy har många kompisar.
Här leker Piggy med sin kompis Svea. De bor grannar, så de träffas väldigt ofta.
Därför var det självklart att Piggy fick vara med när Svea genomgick en STOR operation i magen.
Ibland får Piggy träffa sin kompis Color som bor i Mölndal. Det tar mer än en timme att åka dit, men det är det såklart värt när man har en sådan här rolig kompis att träffa där!
//Rebecka

När det inte fungerar

Det är väldigt roligt att sticka. När det fungerar. Men när det inte fungerar, då är det inte roligt alls. Som när jag fick repa upp ett halvt linne för att jag slarvat och inte kontrollerat stickfastheten innan. När jag upptäckte ett litet litet fel en decimeter längre ner och var "tvungen" att repa upp för att jag skulle kunna bära plagget utan att alltid störa mig på felet. När jag tappat bort rätt stickor eller inte kan tyda mönstret. Då är det inte ett dugg roligt utan bara frustrerande. Men det allra värsta är nog att inte kunna komma igång. Jag hade hittat ett mönster på en klänning som jag skulle sticka. Jag hade hittat perfekta garn också. Efter att jag beställt garnerna visade det sig att det inte fanns så många nystan i lagret och att det inte heller skulle köpas in nya. Så då letar jag efter garnerna på andra sajter, utan att finna något. Och sen letar jag efter andra garner på tusen olika sajter utan att hitta något garn som har både rätt färg och rätt tjocklek. Så nu sitter jag här utan något att kunna börja sticka och det är sjukligt frustrerande!